Wat gebeurt er met de klantgegevens?
De gegevens die door de klant worden verstrekt, worden door Pakhuis61.nl vertrouwelijk behandeld en worden niet verstrekt aan derden. De gegevens worden door Pakhuis61.nl gebruikt voor de volgende doeleinden: 
- Verwerken van de bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres.
- Bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de webshop.
- Informatie verstrekken over acties en nieuwsbrief (indien de klant hiervoor heeft gekozen).

Elk artikel is uniek. Dus geen voorraad, wat gebeurt er dan bij 2 bestellingen?
Dat klopt van de meeste artikelen is maar één exemplaar, tenzij anders vermeld zoals bijvoorbeeld bij sommige stoelen. Doordat producten niet automatisch van de site verwijderd kunnen worden na bestelling is het mogelijk dat een product door twee klanten tegelijk wordt besteld. Als dit gebeurt wordt het product verkocht aan degene wie het product als eerst besteld heeft en krijgt de tweede persoon het aankoop bedrag teruggestort.

Kan een artikel ook naar een adres in het buitenland verstuurd worden?
Pakhuis61.nl levert in eerste instantie alleen binnen Nederland. Voor bestellingen vanuit het buitenland dient eerst via e-mail contact te worden opgenomen over de hoogte van de verzendkosten e.d.

De kleuren op de website?
Informatie, foto´s, afbeeldingen met betrekking tot het aanbod worden zo nauwkeurig mogelijk (weer)gegeven of gedaan door Pakhuis61.nl. Mocht u twijfelen over de kleur van een kast of ander artikel, mail ons dan: info@pakhuis61.nl

 

© 2018 - 2023 Pakhuis61 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel