Pakhuis61.nl
Dé leukste webwinkel voor vintage spullen in alle stijlen.

Alle door ons geleverde spullen zijn tweedehands en hebben gebruikssporen, als wij zeggen "helemaal gaaf" betekent dat niet "helemaal nieuw". Wij proberen met de foto's een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de spullen. Al onze producten zijn oud, gebruikt of antiek en derhalve kunnen wij géén garantie geven op de artikelen.


Houten meubelen kunnen onder invloed van temperatuur- en vochtverschillen bij u thuis gaan "werken". Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Oude meubelen kunnen sporen van houtworm vertonen. De meubelen zijn hiertegen behandeld maar houtworm is echter in een later stadium nooit helemaal uit te sluiten.

Alle door Pakhuis61.nl vermelde prijzen zijn in Euro´s. Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn € 7,25 tot 10 kg (max. pakketformaat: 100x50x50cm) en van 10 tot 23 kg kost het € 13,50 (max. pakketformaat: 176x78x58cm). Boven de 23 kg gaat het veelal om groot meubilair en rekenenen we tot 50 kg € 60,00 en boven de 50 kg € 100,00 per pakket. Deze worden geleverd door een koeriersdienst.

Een uitzondering zijn de grote spiegels en gistflessen. Deze worden door ons alleen per koerier verstuurd ivm de breekbaarheid en hier wordt € 60,00 bezorgkosten voor berekend.

Afleveren van deze bezorging gebeurt tot de eerste deur op de begane grond. Is er een trap voor uw 1e deur dan wordt de trap gezien als de eerste deur begane grond. De artikelen worden dan voor de trap afgeleverd. Bij de levering dient er iemand aanwezig te zijn die kan helpen met lossen en het vervoer naar de 1e deur.
Demontabele meubelen worden gedemonteerd afgeleverd en dienen zelf weer gemonteerd te worden.

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, wordt het betreffende artikel voor jou gereserveerd. Deze reservering kan maximaal drie dagen duren, met uitzondering van afgeprijsde artikelen en in de promotie zijnde kasten. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met alle gegevens van je bestelling en het te betalen bedrag. Nadat wij je betaling hebben ontvangen, gaan we het artikel verpakken en versturen. Via e-mail houden we je op de hoogte van de status van je bestelling.

Je kunt ons ook altijd mailen: info@pakhuis61.nl

© 2018 - 2024 Pakhuis61 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel